Η Φιλαρμονική Λουτρακίου στα Τρίκαλα!

STF_2512

Στα Τρίκαλα βρέθηκε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.
Αφορμή η πρόσκληση που απεύθυνε ο Δήμος Τρικαίων ώστε το σώμα να παρευρεθεί στο 2ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών αλλά στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Μύλο των Ξωτικών.


Η εμφάνιση της στο Φεστιβάλ απέσπασε το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού. Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν στην άψογη διοργάνωση από το Δήμο και την αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής στα Τρίκαλα, κας Μαίρης Μητσοπούλου, όπως επίσης και σε όλους τους συμμετέχοντες.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας σε γιγαντοοθόνη προβάλλονταν εικόνες από το Λουτράκι και προηγούμενες εκδηλώσεις της Φιλαρμονικής. Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης και ο Αλέξης Κωστάλας αναφέρθηκαν στο Loutraki Festival, το Διεθνές Φεστιβάλ Opus και την Ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής.


Στο Μύλο των Ξωτικών, το υπέροχο θεματικό πάρκο που με πολύ φροντίδα και μεράκι αυξάνει θεαματικά κάθε χρόνο την επισκεψιμότητα του (το τριήμερο που η Φιλαρμονική βρίσκονταν στα Τρίκαλα το Μύλο επισκέφτηκαν 85.000 άτομα), η Φιλαρμονική έδωσε συναυλία με Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα και ακολούθως παρέλασε σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους επισκέπτες.


Ο Αλέξης Κωστάλας δράττοντας την ευκαιρία, έκανε εξαιρετική διαφήμιση στην πόλη μας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα Τρίκαλα μπορεί να υπερηφανεύονται για το Μύλο των Ξωτικών και την επισκεψιμότητα τους το χειμώνα, το Λουτράκι όμως είναι η πόλη των νερών με τεράστια ακτογραμμή και τόπος προορισμού για το καλοκαίρι!


Ο Δήμαρχος Τρικαίων και νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου παρευρέθηκε μαζί με τον κ. Γκιώνη και άλλους εκπροσώπους στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών αλλά και το Μύλο των Ξωτικών.
Εκτός της συναυλιακής της παρουσίας, η Φιλαρμονική επισκέφτηκε τη Λίμνη Πλαστήρα αλλά και τα επιβλητικά Μετέωρα στην Καλαμπάκα.

Article by Olivia