Ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση του κτηρίου της Φιλαρμονικής!

STF_9064

Σε ριζική ανακαίνιση του κτηρίου που στεγάζει τη Φιλαρμονική Λουτρακίου προχώρησε ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων εκμεταλλευόμενος και την αποχή των μελών από μαθήματα και πρόβες εξαιτίας της καραντίνας.

Στα πλαίσια αυτά ολοκληρώθηκε η μεταφορά του μουσικού σώματος στην κεντρική αίθουσα του κτηρίου στην οποία έγιναν παρεμβάσεις για την ηχομόνωση, τοποθετήθηκαν νέες κουρτίνες, πάτωμα και μοκέτες. Παράλληλα έγιναν αλλαγές και προσθήκες στο φωτισμό ώστε να εξυπηρετεί τις νέες αυξημένες ανάγκες.

Ανακαινίστηκαν πλήρως όλοι οι υποστηρικτικοί χώροι, το φουαγιέ, η κουζίνα αλλά και οι αποθήκες των μουσικών οργάνων.

Δημιουργήθηκαν νέοι χώροι διδασκαλίας, χώρος για το αρχείο αλλά και δωμάτια ατομικής μελέτης με σύγχρονες προδιαγραφές και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Στους χώρους που στεγαζόταν ως τώρα το σώμα, τοποθετήθηκαν νέα ήχο απορροφητικά υλικά, έγινε γενική συντήρηση σε όλα τα δωμάτια, τοποθετήθηκαν νέα έπιπλα και ανακαινίστηκαν πλήρως οι τουαλέτες.

Τέλος δημιουργήθηκε νέο γραφείο υποδοχής και γραμματείας στην κεντρική είσοδο.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, τα μέλη, οι καθηγητές και ο αρχιμουσικός της Πελοπίδας Μαυρόπουλος επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά το Δήμαρχο κ. Γεώργιο Γκιώνη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σάκη Παπαθανασίου για την πρωτοβουλία, τους αντιδημάρχους κ. Σακελλαρίου και κ. Παντελέου, το γενικό γραμματέα κ. Μαυροειδή, το μέλος της τοπικής κοινότητας κα Φανή Μπάνου αλλά και όλους όσους εργάστηκαν και προσέφεραν σε αυτό το πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα: συνεργεία, δημοτικούς υπαλλήλους, μέλη της φιλαρμονικής, προμηθευτές αλλά και διάφορους εθελοντές!

Article by Pelopidas