Ο αντιδήμαρχος Σάκης Παπαθανασίου για την ανακαίνιση της Φιλαρμονικής!

STF_9069

Για την ανακαίνιση του κτηρίου της Φιλαρμονικής αλλά και τη μεταφορά της στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου μίλησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου.

Ένα πραγματικά σπουδαίο έργο που αναβαθμίζει μετά από πολλά χρόνια τις πολιτιστικές εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Δήμος. Ένα έργο “προσφορά” στους εκατοντάδες μαθητές και γονείς που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του μουσικού σώματος.

” Η ριζική ανακαίνιση των χωρών επετεύχθη μετά από μια μακρά διαδικασία σε συνεργασία με τον Δήμο, τους αρμόδιους αντιδήμαρχους,δημοτικούς υπαλλήλους, προμηθευτές, εθελοντές,ανώνυμους και επώνυμους χορηγούς.
Η συνεισφορά όλων είναι πραγματικά σπουδαία.
Ένα όραμα χρόνων για την εξασφάλιση νέων χώρων μελέτης, δοκιμών και γενικά για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση, επιτεύχθη!
Η έννοια της λέξης πολιτισμός είναι πολυδιάστατη,πιστεύουμε ακράδαντα ότι αντανακλάται πλέον και στις εγκαταστάσεις μας!
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους μουσικούς και μαθητές της!
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Γκιώνη, τους αντιδημάρχους ,τον αρχιμουσικό κ. Πελοπίδα Μαυρόπουλο και τους υπαλλήλους του Πνευματικού Κέντρου που κοινό όραμα όλων αποτελούσε ο εκσυγχρονισμός του χώρου του Πνευματικού Κέντρου!
Ευχή όλων μας να αποτελέσει τόπο συνάντησης, δημιουργίας και εξέλιξης της φιλαρμονικής μας ορχήστρας!”

Article by Pelopidas