Σπουδαία παρακαταθήκη για τη Φιλαρμονική το σεμινάριο Φλάουτου!

DSC_2080

Με μεγάλη συμμετοχή, από τις μαθήτριες της τάξης του Φλάουτου της κα Παντελέων, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τη Ναταλία Γεράκη το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου στη Φιλαρμονική Λουτρακίου.

Οι 22 νεαρές φλαουτίστες που συμμετείχαν στα μαθήματα είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν από μια εξαιρετική μουσικό, με πλούσια δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη για τη μετέπειτα πορεία στις σπουδές τους.

Στόχος της Φιλαρμονικής είναι να προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές της να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες.

Στην έναρξη των διαδικασιών παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνης ο οποίος συμπαρίσταται αμέριστα στη Φιλαρμονική. Τόνισε τη σπουδαιότητα αυτών των σεμιναρίων για τα μέλη της ορχήστρας αλλά και τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τη συνεχή αναβάθμιση της παρεχόμενης μουσικής παιδείας στον τόπο.

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τη Ναταλία Γεράκη για τη συνεργασία η οποία θα επεκταθεί μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες:

Article by Pelopidas