Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων το Ντοκιμαντέρ Ν. Δούμπα!

image0 (1)

Το ντοκιμαντέρ Δούμπα τελεί πλέον και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων! 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης στο Δήμο μετά την προσωπική συνάντηση και το αίτημα που κατέθεσαν ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης και ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος στην Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κα Νίκη Αραμπατζή

Αγαπητέ κύριε Γκιώνη,

Η πρωτοβουλία σας για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ – αφιερώματος για τη ζωή του Έλληνα – ευεργέτη Νικόλαου Δούμπα, αποτελεί για τους πολίτες του Δήμου Αθηναίων αλλά και για εμένα προσωπικά μία εξαιρετική πολιτιστική πρωτοβουλία με ιδιαίτερη εθνική σημασία καθώς θα δοθεί σε όλους μας η ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα, πτυχές της ζωής του αλλά και της δράσης του, που οφέλησαν και άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορία μας.

Θέλοντας να σταθώ αρωγός στην τόσο αξιόλογη προσπάθειά σας, θέτω υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ – αφιερώματος στον κορυφαίο Έλληνα Νικόλαο Δούμπα.

Θα σας παρακαλούσαμε όπως όλες οι δραστηριότητες, πραγματοποιηθούν λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες των αρμόδιων φορέων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας από τον COVID-19.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης 

Article by Pelopidas