Προετοιμασία μαθητών για την είσοδο τους στο Μουσικό Σχολείο!

anak-2

Το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου αποτελεί μια ιδανική επιλογή για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που αγαπούν τη μουσική, αλλά και όχι μόνο! 

Κάθε χρόνο αρκετοί μαθητές της Φιλαρμονικής Λουτρακίου επιλέγουν να συνεχίσουν τις εγκύκλιες σπουδές τους στο Μουσικό Σχολείο όπου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, εκτός από το καθιερωμένο πρόγραμμα σπουδών και τα μαθήματα γενικής παιδείας, μαθήματα μουσικής θεωρίας, αρμονία, σολφέζ, ατομικά μαθήματα μουσικών οργάνων και βυζαντινή μουσική.

Παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορα μουσικά σύνολα αναβαθμίζοντας τις μουσικές τους δεξιότητες και καλλιεργώντας αρετές άμιλλας, συνεργασίας και πειθαρχίας.   

Για την καλύτερη προετοιμασία και την επιτυχία των μαθητών μας στh διαδικασία επιλογής και την είσοδο τους στο Μουσικό Σχολείο, θα πραγματοποιηθούν από το τέλος Μάϊου ατομικά μαθήματα προσομοίωσης, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από την πολιτεία.

Πληροφορίες καθημερινά στο τηλέφωνο 2744065619 από 6μ.μ. έως 8μ.μ.  

  • Οι εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου πραγματοποιούνται μέχρι και τη Δευτέρα 31 Μάϊου 2021. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2741080251. 

Article by Pelopidas