Φαντασμαγορική πρεμιέρα, λαμπρά εγκαίνια!

Loutraki-band-23(2)

Ήταν όλοι εκεί.

Όλη σχεδόν η Λουτρακιώτικη μουσική σκηνή.

12 Τραγουδιστές, μουσικοί, η 60μελή Φιλαρμονική Λουτρακίου και η 40μελή Μικτή Χορωδία Λουτρακίου υπό τον αρχιμουσικό και καλλιτεχνικό διευθυντή Πελοπίδα Μαυρόπουλο, ο Αλέξης Κωστάλας, πλήθος επισήμων προσκεκλημένων, συγγενείς του Παντελή Ζερβού αλλά και εκατοντάδες δημότες μας (περισσότεροι από 1.000) που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του Νέου Θεάτρου στην πρεμιέρα του Loutraki Festival 2023 κατακλύζοντας πραγματικά το χώρο!

Και δεν θα μπορούσε να συμβεί αλλιώς σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, στην παράδοση ενός υπαίθριου θεάτρου στην κοινωνία του Δήμου μας, σε μια εντυπωσιακή σύμπραξη όλων των καλλιτεχνών της πόλης, για ένα όραμα όλων που έγινε πλέον πράξη.

Και το αστείρευτο ταλέντο όλων των συντελεστών, η μεθοδική προετοιμασία, η άψογη οργάνωση και η γιορτινή ατμόσφαιρα προσέφεραν σε όλους μια μοναδική βραδιά.

Μια μοναδική βραδιά, με ένα υπέροχο φινάλε που έπαιξαν και τραγούδησαν όλοι οι συντελεστές αγκαλιά με τους θεατές κάτω από μία υπέροχη πανσέληνο…

Να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα ν’ ανταμώνουμε
και να ξεφαντώνουμε βρε
με χορούς κυκλωτικούς
κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους τραγουδιστές μας,  Αντώνη Αγγελίδη, Εβίτα Δραγούνη,  Μάρω Μαρκέλλου, Γιώργο Μίχα, Ευγενία Μπαλάφα, Βασίλη Μπαμπανιάρη, Χρίστο Νινιό, Μελίνα Πασχαλίδου, Θέη Σταύρου, Γιάννη Τσαρσιταλίδη & Γιάννη Τσελώνη.

Στη Φιλαρμονική Λουτρακίου!

Στο μοναδικό Βασίλη Πιερρακέα, σολίστ της βραδιάς!

Στους εξαιρετικούς μουσικούς και φίλους μας Χρήστο Ζερβό, Βασίλη Κοντογιάννη και Παναγιώτη Λυκομήτρο.

Στη Μικτή Χορωδία Λουτρακίου και τον μαέστρο της Γρηγόρη Παντελέων.   

Στον φίλο μας Αλέξη Κωστάλα.

Στον αρχιτέκτονα Μίλτο Παπαδημητρόπουλο και όλους όσοι συνέβαλαν διαχρονικά στην υλοποίηση του σπουδαίου αυτού έργου.

Στο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Γκιώνη και στους αντιδημάρχους – μέλη της επιτροπής του Φεστιβάλ κ. Παπαθανασίου και κ. Σακελλαρίου.


Η οργανωτική επιτροπή του Loutraki Festival

 

Article by Olivia