Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή της Επετειακής Συναυλίας της Φιλαρμονικής!

pame-synaylia

Οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής της Επετειακής Συναυλίας της Φιλαρμονικής: 

1. Για την είσοδο του κοινού στη συναυλία δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της παράστασης και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

2. Ο χώρος θα υποδεχθεί μόνο καθήμενους θεατές. 

3. Το ποσοστό πληρότητας του αμφιθεάτρου του Ποσειδώνα (χωρητικότητας 900 θέσεων) είναι 75% σύμφωνα με όσα ορίζονται από την πολιτεία. (675 θεατές).  Σεβόμενοι πρώτα την ασφάλεια όλων διαθέσαμε μόνο 600 δελτία εισόδου.

4. Υποχρεωτική τοποθέτηση ατόμων που προσέρχονται μαζί στις θέσεις καθημένων μεταξύ των οποίων δεν μεσολαβεί κενός χώρος/κενή θέση. Άτομα που προσέρχονται ξεχωριστά θα τοποθετούνται μεταξύ τους με κενό ανά δύο έως και τέσσερα άτομα. 

5. Η αποχώρηση των θεατών/ακροατών μετά τη λήξη της εκδήλωσης (π.χ. ανά σειρά) θα γίνει σταδιακά.

6. Η χρήση μάσκας από τους θεατές/ακροατές είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση, και σε όλους τους χώρους. 

7. Οι θεατές/ακροατές συστήνεται να χρησιμοποιούν αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα (70%), το οποίο θα υπάρχει διαθέσιμο κατά την είσοδό τους στον χώρο.

8. Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου. 

9. Για την αποφυγή συνωστισμού στη συναυλία δεν επιτρέπεται να υπάρχει διάλειμμα. 

10. Ώρα έναρξης προσέλευσης 20.15 έως 21.30

Ώρα έναρξης παράστασης: 21.30

Η Οργανωτική Επιτροπή του Loutraki Festival

 

Article by Pelopidas