Ανεπανάληπτη συναυλία από τη Φιλαρμονική Λουτρακίου!

Loutraki-band-23(6)

Δελτίο Τύπου

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων 

Συνέχεια για το Loutraki Festival 2023 με μία εξαιρετική συναυλία που συγκέντρωσε περισσότερα από 1.200! άτομα στο Πάρκο Δεξαμενής. Στις σκάλες, στους διαδρόμους, στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και διασκορπισμένοι στην ύπαιθρο οι θεατές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

 

Ένα υπερθέαμα, μια ακόμα πρωτότυπη παραγωγή του Φεστιβάλ Λουτρακίου, με Λουτρακιώτες συντελεστές, σε πολύ υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο.

Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας αισθάνεται υπερήφανος για τις εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης, την ποιότητα των παραστάσεων αλλά και την ανταπόκριση του κοινού που σημειώνει τεράστια προσέλευση στο Νέο Αμφιθέατρο που δημιουργήθηκε προς τιμήν του μεγάλου ηθοποιού και συντοπίτη Παντελή Ζερβού. Ένας χώρος πολιτισμού που είχε ανάγκη η πόλη μας και που ήδη τυγχάνει ευρείας αποδοχής από τους συνδημότες μας.

Η εξαιρετική απόδοση της Φιλαρμονικής, Λουτρακίου, οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, οι 60 και πλέον μουσικοί του μουσικού σώματος, οι προβολές στην πλάτη του θεάτρου, ο εντυπωσιακός φωτισμός, ο μοναδικός Βασίλης Πιερρακέας και ο ένας και μοναδικός Αλέξης Κωστάλας αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της συναυλίας! Και εκτός αυτών, ο παλμός που έδωσε το πολυάριθμο κοινό, συμμετέχοντας ενεργά, χειροκροτώντας και τραγουδώντας το ρεπερτόριο της βραδιάς. 

 

Μια απολαυστική βραδιά που η απήχηση της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Τα εύσημα απέδωσε ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης σε όλους τους συντελεστές, δηλώντας στην έναρξη της συναυλία πως το θέατρο των 810 θέσεων αποδεικνύεται μικρό για να χωρέσει τη Φιλαρμονική! Φυσικά για μια ακόμα φορά ευχαρίστησε τον Αλέξη Κωστάλα που αποτελεί πλέον ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Δήμου μας.

 

 

Article by Pelopidas