Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας της Φιλαρμονικής!

Loutraki-band-24

Έγινε ο απολογισμός του 2023 και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 2024!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση στην αίθουσα της Φιλαρμονικής στο Πνευματικό Κέντρο, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σακελλαρίου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Θεώνη Μαυροματίδου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Θανάσης Μουζάκης, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κα Χρυσούλα Παππά, ο Αλέξης Κωστάλας, ο σκηνοθέτης Ηλίας Μαλανδρής, μουσικοί της Φιλαρμονικής, οι καθηγητές των τμημάτων της, συγγενείς των μελών αλλά και φίλοι.

Την εκδήλωση επένδυσαν περισσότεροι από 110 μουσικοί από τα τμήματα υποδομής της Φιλαρμονικής, χωρισμένοι σε μουσικά σύνολα.

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός των καλλιτεχνικών δράσεων του μουσικού σώματος για το 2023 και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το 2024.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, η αντιδήμαρχος κα Μαυροματίδου και ο αντιδήμαρχος κ. Παπαθανασίου.

Η Δημοτική αρχή στήριξε και στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες των μελών, των καθηγητών και του αρχιμουσικού και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην πορεία των τελευταίων χρόνων.

Μετά το πέρας της τελετής, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής προσφέρθηκαν σε συντελεστές και θεατές γλυκά και κεράσματα.

 

Συγχαίρουμε όλους για την προσπάθεια τους και ευχόμαστε καλή μουσική χρονιά με πολλές επιτυχίες!

Γραφείο Τύπου

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων 

 

 
 

 

Article by Pelopidas